KATİL ÖĞRETMEN BABA ÇIKTI!

Seyhan'ın Yalmanlı Mahallesi'nde sulama kanalında önceki gün bir erkek cesedi bulundu. Bıçaklanıp çuvala konulan ve ayaklarından taşla bağlanarak sulama kanalına atılan 25 yaşındaki Ali E. isimli gencin katil zanlısı öğretmen olan babası Mehmet E. çıktı.

Seyhan’ın Yalmanlı Mahallesi’nde sulama kanalında önceki gün bir erkek cesedi bulundu. Bıçaklanıp çuvala konulan ve ayaklarından taşla bağlanarak sulama kanalına atılan 25 yaşındaki Ali E. isimli gencin katil zanlısı öğretmen olan babası Mehmet E. çıktı.
ANNELER VE DAMAT YARDIM ETMİŞLER
Uyuşturucu kullanmaktan kaydı olduğu belirlenen Ali E.’nin Matematik Öğretmeni olan babası Mehmet E. ile annesi Adle E. emniyette sorgularında çelişkili ifadeler verdi. Baba ile oğul arasında uyuşturucu yüzünden tartışmanın çıktığı, babanın bu yüzden oğlunu bıçakladığı gerçeği ortaya çıktı. Anne Adle E.,üvey anne Rukiye A., ile damadın birlikte olup katil zanlısı babaya yardım ettikleri belirlendi.  Bunun üzerine polis anne, baba, üvey anne ve enişteyi gözaltına aldı. Zanlıların emniyetteki sorgusu devam ederken, Ali E.'nin cenazesi yakınları tarafından adli tıp kurumu morgundan alınıp Küçükoba Mezarlığında toprağa verildi.