Katil zanlısı öğrencisi çıktı!

Adana'nın Karaisalı ilçesine bağlı Tümenli Mahallesi'ndeki evlerinde öldürülen Elif ve Mehmet Fevzi Atay'ın katil zanlıları olarak 4 kişi gözaltın alındı. Zanlılardan ikisinin emekli öğretmen olan Elif Atay'ın öğrencisi olduğu öğrenildi.

Adana’nın Karaisalı ilçesine bağlı Tümenli Mahallesi’ndeki evlerinde öldürülen Elif ve Mehmet Fevzi Atay’ın katil zanlıları olarak 4 kişi gözaltın alındı. Zanlılardan ikisinin emekli öğretmen olan Elif Atay’ın öğrencisi olduğu öğrenildi.
7 BİLEZİĞİ ÇALDILAR
Evlerinde başlarından vurulmuş olarak bulunan Elif ve Mehmet Fevzi Atay’ın her ikisinin de emekli oldukları öğrenildi. Jandarma yaptığı çalışmada emekli çiftin evde olmadığı sırada eve A.Ü., O.Ü., AA, ve E.K.'nin hırsızlık amaçlı girdiğini evde bulunan 7 bileziği çaldıklarını ancak bu sırada karı kocanın eve geldiğini bu nedenle çifti silahla öldürdüklerini belirledi. Şüphelilerden ikisinin emekli öğretmen Elif Atay'ın eski öğrencileri olduğu, ayrıca Elif Atay'ın bir süre kanser tedavisi gördüğü ve hastalığı atlattığı öğrenildi.