Kayıp kaçağı önleyin

Büyükşehir Belediyesi AK Parti Gurup Başkanvekili Ozan Gülaçtı'dan belediyeye tavsiye:

Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ASKİ Genel Kurulu’nun Mayıs ayı toplantısında Başkan Zeydan Karalar’ın su fiyatlarında yüzde 10 oranındaki indirim yapılmasına ait teklifi komisyonda yüzde 30 olarak oylayan AK Partili meclis üyeleri adına konuşan Ozan Gülaçtı, ‘tavsiyem odur ki, kayıp kaçakları önlesinler. ASKİ zarara uğramaz’ dedi.
KAYIP VE KAÇAK ORANI YÜZDE 48’DİR
Başkan Zeydan Karalar’ın seçim meydanlarında halka karşı yüzde 30 oranında su fiyatlarını indireceğine ait sözünün olduğunu da hatırlatan AK Parti Gurup Başkan Vekili Ozan Gülaçtı, ‘bir seferde yüzde 30 oranında su fiyatlarını aşağıya çekme kararını komisyonda kabul ettik. Başkan Zeydan Karalar bu karara itiraz etti. Kendisinin kademeli olarak indirim yapacağını söyledi. Biz de ona diyoruz ki, kayıp ve kaçak oranı yüzde 48’dir. Bunun önüne geçin, ASKİ’nin bu indirimden bir kaybı olmaz’ sözleriyle görüşlerini dile getirdi.
KOMİSYON KARARINI MECLİSE GETİRMEZ İSENİZ!
Ozan Gülaçtı, ASKİ’nin yüzde 30 oranındaki su indiriminden sonra zarar edeceği fikrinin doğruları yansıtmadığına değinip şunları söyledi. “Eğer siz kademeli olarak su fiyatlarını aşağıya çekme  konusunda diretir iseniz vatandaşa yaptığınız bu indirim sizin kademeyi gerçekleştireceğiniz süre içinde eriyip gider. Meydanlarda siz yüzde 30 oranında, Hüseyin Sözlü Beyde yüzde 20 oranında indirim yapacağını söyledi. Biz de sizin sözünüze riayet ederek komisyonda böyle karar aldık. Komisyon kararı meclise getirilmez ise o vakit vatandaşa karşı siz sorumlu olursunuz”