Kaymakam ve Vali Yardımcıları tayini

Adana'da görev yapan Vali Yardımcıları ile Kaymakamların tayin nedeniyle bir başka yerlere atanmalarına ait Cumhurbaşkanlığı kararnamesi yayınlandı.

Adana’da görev yapan Vali Yardımcıları ile Kaymakamların tayin nedeniyle bir başka yerlere atanmalarına ait Cumhurbaşkanlığı kararnamesi yayınlandı.
Bu kararname ile Yüreğir Kaymakamı olan Fatih Genel, İzmir Bornova Kaymakamlığı görevine tayin oldu. Yüreğir’e ise İller Bankası Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Oğuzhan Bingöl atandı. Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy Kapaklı İlçe Kaymakamlığı’na atanırken, Ceyhan’a ise İzmir Aliağa Kaymakamı olan Bayram Yılmaz getirildi. Pozantı Kaymakamı Taner Tengir Şebinkarahisar Kaymakamlığına, Aladağ Kaymakamı Abdullan Demirdağ Çelikhan Kaymakamlığı’na, Saimbeyli Kaymakamı Hakan Keskin ise Sivas Hukuk Müşavirliği görevine atandı.  Saimbeyli Kaymakamlığı’na Uluburlu Kaymakamı Cem Gümrükçü atandı.

Adana Vali Yardımcısı olan İsmail Hakkı Ertaş Ataşehir Kaymakamlığı’na atanırken, Osmaniye Vali Yardımcısı ve eski Karaisalı Kaymakamı olan Huriye Küpelikan ise Adana Vali Yardımcılığı görevine getirildi. Bu arada Adana eski İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olan Remzi Oğuz Yılmaz Diyarbakır Vali Yardımcılığı’na, Sumbas Kaymakamı Ömer Coşkun Demirözü Kaymakamlığı’na, eki Adana Vali Yardımcısı olan İbrahim Avcu ise Bursa Vali Yardımcılığı’ndan Samsun Vali Yardımcılığı’na atandı.