Kazanç getiren şirketi güçlendireceğiz

Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Ulaşım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Özdemir konuştu.

Seyhan Belediyesi’nde 5 yıl belediye meclis üyeliği ve belediye başkan yardımcılığı görevini başarı ile sürdüren ve Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Ulaşım A.Ş’nin yönetim kurulu başkanlığı görevine getirilen Kadir Özdemir, kurum olarak önce iç bünyede istikrarı temin ederek arkasından kazanç getiren bu kuruluşu üst noktalara taşımak için gayret ettiklerini söyledi.
 
SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ
Büyükşehir Belediyesi’nin gelir açısından önemli kaynakları bünyesinde barındıran Ulaşım A.Ş’de bugüne kadar hayata geçirilmeyen, ötelenen ancak gelir getirme adına el atılması gereken tüm konuları masaya yatırım acil eylem planı içerisinde de çözüm bulmaya çalıştıklarını söyleyen Kadir Özdemir, ‘Bizlere inanarak güvenen ve bu görevi tevdi edenlerin yüzünü asla kara çıkarmayacağız. Sayın Belediye Başkanım Zeydan Karalar’ın belediyede başarılı hizmetlere imza atması adına Ulaşım A.Ş’nin üzerine düşen tüm sorumluluğu kusursuz yerine getirmesi için görevimizin başındayız’ dedi.
 
BAŞARI DİLEKLERİNDE BULUNDUK
Belediyenin kaynak açısından kazanç getiren bir kuruluşu olan Ulaşım A.Ş’deki gelir ve gider dengelerini acil eylem planı içinde revize ederek masrafları kısarak, verimi artırarak ve öz kaynakları da koruyarak şirket yönetim anlayışının altına imza attıklarını belirten Ulaşım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir, ‘Bir şeylerin yanlış gitmesi demek o kuruluşun sürekli yanlış içinde olması anlamına gelmez. Yönetmek demek, sıkıntıyı çözerek zarar yerine kazanca geçmekle, istikrarı sağlamakla, adil tavır sergileyerek kamusal alanda iç huzuru tesis etmekle, kısacası bir bütün içinde idareyi sevk ve idare etmekle olur. Bunu da başarmak için buradayız. Sayın Belediye Başkanımız Zeydan Karalar Beyin talimatlarıyla başarılı bir hizmet vermek için mücadele ediyorum. Bana güvenen ve inananların asla yüzünü bugüne kadar kara çıkarmadım. İnşallah bundan sonra da çıkarmam’ sözleriyle duygularını dile getirdi. Biz de kendisine Çukurova Barış Gazetesi olarak başarı dileklerinde bulunduk.