Kazanmak için her şeyi yapacağız

Süper Lig'de yarın sahasında İttifak Holding Konyaspor ile karşılaşacak olan Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Samet Aybaba, Konyaspor maçını kazanmak için her şeyi yapacaklarını söyledi.

  Süper Lig’de yarın sahasında İttifak Holding Konyaspor ile karşılaşacak olan Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Samet Aybaba, Konyaspor maçını kazanmak için her şeyi yapacaklarını söyledi.
Mavi-lacivertliler Konyaspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde Teknik Direktör Samet Aybaba nezaretinde sürdürdü. Antrenmana Kayserispor maçında sakatlanan Akintola ile Rassoul katılmadı. Akintola’nın 8-10 hafta takımdan ayrı kalacağı belirtildi.
Mavi-lacivertliler bugün yapacakları antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek ve maç saatini bekleyecek.
Samet Aybaba, antrenmanda gazetecilere, Konyaspor maçını kazanmak için her şeyi yapacaklarını söyledi.
Her maçın zor olduğunu ve takıma katılan bütün oyuncuların performansını yükseltmek için çalıştıklarını belirten Aybaba, "Her maç zor. Oyun kalitesini yükseltmek istiyoruz. Rakip de 'Bunlar yıldız oyuncular aldılar ne kadar iyi oynarsam benim bir hikayem olur' diye düşünüyor. Daha çok koşuyor, daha çok istiyor. Önemli olan rakibin düşündüklerini bizim de yapmamız. Oyuncularımızla konuşuyoruz, biz de daha çok koşacağız, daha çok isteyeceğiz ve kalitemizle maçları kazanmak için her şeyi yapacağız.” dedi.
Akintola’nın sakatlığı hakkında da bilgi veren Aybaba, "Doktor arkadaşımız bize 8-10 hafta diyor ama nasıl hızlanır bilmiyoruz. Çeşitli şeyler deneyecekler ve hızlandırmaya çalışacaklar. Kasığındaki bir tendon bağında yırtık var diyorlar. Bazı mevkilerde eksiğiz. Akintola eksik olduğumuz mevkilerdeki en iyi oyuncumuzdu ama olsun başka arkadaşlar da var." ifadelerini kullandı.

 

Adana demirspor Samet Aybaba