Kazım Özgan AK Parti yolunda mı?

Yerel seçimler öncesinde AK Parti'den Kozan Belediye Başkanlığı'na talip olan ancak Cumhur İttifakı'nın MHP'li aday ile yola devam etme kararı almasının ardından partisinden istifa eden eski Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, SP'den aday olmuştu. Seçimleri kazanan MHP'li Nihat Atlı'nın YSK tarafından belediye başkanı olamayacağına karar verilmesi ile ikinci sırada yer alan Kazım Özgan mazbatasını alarak başkanlık koltuğuna oturmuştu.

Yerel seçimler öncesinde AK Parti’den Kozan Belediye Başkanlığı’na talip olan ancak Cumhur İttifakı’nın MHP’li aday ile yola devam etme kararı almasının ardından partisinden istifa eden eski Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, SP’den aday olmuştu. Seçimleri kazanan MHP’li Nihat Atlı’nın YSK tarafından belediye başkanı olamayacağına karar verilmesi ile ikinci sırada yer alan Kazım Özgan mazbatasını alarak başkanlık koltuğuna oturmuştu.
İşte seçimleri kazanan Kazım Özgan bugün belediye binasına giderek başkanlık koltuğuna oturacak. AK Parti’nin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Ak Parti treninden inenler bir daha o trene binemezler’ dediği Kazım Özgan, dün itibariyle kendisine ait olan internet sitesinde (www.kazımozgan.com) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kozan’ı ziyareti sırasında çekilen fotoğrafı kapak fotoğrafı yaparak beraberinde yer alan Ömer Çelik’li fotoğrafı da sitesinde yayına koydu.
Hatırlanacağı gibi Ak Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, yerel seçimler öncesinde MHP’li Cumhur İttifakı olan Nihat Atlı’nın toplantılarında bir konuşma  yaparak Kazım Özgan’ı partisine ihanet etmekle suçlamış ve Cumhurbaşkanının konuşmalarını hatırlatarak o da Özgan’ın bir daha AK Parti saflarında yer alamayacağından söz etmişti. SP’den seçim kazanan Kazım Özgan’ın Ak Parti’ye seçimlerden sonra tekrar döneceği yönündeki Kozan’daki kanaati sanki onaylarcasına Kazım Özgan’ın kendi internet sitesinde eski AK Partili günleri yayınlaması kafaları karıştırdı. SP’li fotoğrafları ve genel başkanını sitesinde yayınlamak yerine Ak Partili fotoğrafları yayınlaması da kendi partisine âdete saç-baş yoldurttu.
Şimdi gözler Kozan’a ve Kazım Özgan’a çevrildi. Ak Parti’ye katılıp katılmayacağı konusunda gelişmeleri yakından takip ederek okuyucularımıza duyuracağımızı belirtiyoruz.