Kemal Derin'den gazetemize ziyaret

Adana'da CHP'de aktif olarak politika yapan Av. Kemal Derin gazetemizi ziyaret ederek gündeme ait siyasi değerlendirmelerde bulunup son günlerin gelişmeleri hakkında hukuki bilgiler aktardı.

Adana’da CHP’de aktif olarak politika yapan Av. Kemal Derin gazetemizi ziyaret ederek gündeme ait siyasi değerlendirmelerde bulunup son günlerin gelişmeleri hakkında hukuki bilgiler aktardı.
BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR
Gazetemizi ziyareti sırasında hukukçu kimliği ve siyaset yapan bir siyasetçi olarak CHP’den milletvekili adaylığı yarışında önceki dönemlerde yer alan Av. Kemal Derin’e, Adana Büyükşehir Belediyesi’nde yaşanan haciz olayı ile ilgili olarak ne düşündüğünü sorduk. Derin konuyla ilgili olarak ‘Adana’nın birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Hukukun olduğu yerde hukuksal değerlendirmeleri ve işin gereğini zaten hukuk yapar ve kararını verir. Adana’nın bütünlük içinde yer alması ile bütün sorunların altından kalkılır’ İfadelerini kullanarak toparlayıcı olunması adına önerilerini sıraladı. Yerel basının önemine dikkat çeken Derin, Çukurova Barış Gazetesi’nin de kent adına özverili hizmetlerini takdirle karşıladığını söyledi.