Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz

TFF 1. Lig'de geçen hafta sahasında Ümraniyespor'a 2-0 yenilen Adanaspor Cumartesi günü deplasmanda yapacağı Bandırmaspor maçı hazırlıklarını tatsız bir şekilde başladı.

TFF 1. Lig’de geçen hafta sahasında Ümraniyespor’a 2-0 yenilen Adanaspor Cumartesi günü deplasmanda yapacağı Bandırmaspor maçı hazırlıklarını tatsız bir şekilde başladı.
Turuncu-beyazlılar Bandırmaspor maçının hazırlıklarını dün Osman Yereşen Tesisleri’nde toplanarak Teknik Direktör Eyüp Arın nezaretinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman ardından pas çalışması ile devam edip çift kale maçla sona erdi.
Antrenmana sakatlıkları devam eden Hakan Çinemre, kaleci Karacic, Ozegoviç ile Canberk katılmadı. Bu futbolcuların Bandırmaspor maçında da forma giymelerinin zor olduğu öğrenildi. Antrenmanlara katılan sakat futbolculardan Serdar Özkan’ın da durumunun belirsiz olduğu bildirildi.
Teknik Direktör Eyüp Arın, eksikliklere karşın Bandırmaspor maçı hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, ‘’Sahaya puan ya da puanlar almak için çıkacağız. Bandırmaspor karşısında istediğimizi alarak kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz’’ dedi.