Kent Konseylerinin Sarıçam buluşması

Büyükşehir, Seyhan, Çukurova, Ceyhan ve Kozan Kent Konseylerinin yönetim kurulu üyeleri Sarıçam'da bir araya geldiler. Kent Konseyleri olarak durum değerlendirmelerinin yapıldığı toplantı Sarıçam'ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

Büyükşehir, Seyhan, Çukurova, Ceyhan ve Kozan Kent Konseylerinin yönetim kurulu üyeleri Sarıçam’da bir araya geldiler. Kent Konseyleri olarak durum değerlendirmelerinin yapıldığı toplantı Sarıçam’ın ev sahipliğinde gerçekleşti.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Sarıçam Kent Konseyi Başkanı İbrahim Akyürek özetle şunları söyledi. “Toplumsal çürümenin tavan yaptığı günümüzde öz değerlerimize sahip çıkmayı özellikle yeni nesillere tanıtma özendirme, benimsetme faaliyetlerine öncelik verilmesini bu anlamda  işbirliği güç birliği gönül birliği sağlanmasını önemsiyoruz. Türk halkının ruh dünyasına, mana dünyasına, gönül dünyasına hitap eden Türk sanat müziği, Türk halk müziği folklor değerleri öncellenmelidir. Gençlerin istikballerini karartan ailevi ve sosyal facialara yol açan uyuşturucu illetine karşı gençlerimizi kabiliyet ve temayüllerine göre müspet meşgalelere yönlendirilmelidir. Bu anlamda dip dalgaları oluşturma başarısı kitlelere iletişimle  orantılıdır.” Dedi.
Toplantıda Büyükşehir Kent Konseyi Başkanı Haşmet Biçer, Seyhan Kent Konseyi Başkanı Erkan Karakaya, Çukurova Kent Konseyi Genel Sekreteri Tevfik Yıldırım, Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Selahattin Güngör, Kozan Kent Konseyi Genel Sekreteri Emre Çiftçioğlu, Sarıçam Kent Konseyi Kadın Meclisi Yönetim Kurulu Üyesi İlknur Arslan, Sarıçam Gençlik Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Çakır, Engelli Meclis Başkanı Batuhan Eskibaşı katılarak birer konuşma yaptılar.