Kıbrıslar Mahallesi'nin yol isyanı

Adana'nın Kozan İlçesi'ne bağlı Kıbrıslar Mahallesi'ni ilçeye bağlayan yolun kullanılamaz özelikte olması mahalle halkını adeta isyan ettirdi.

Adana’nın Kozan İlçesi’ne bağlı Kıbrıslar Mahallesi’ni ilçeye bağlayan yolun kullanılamaz özelikte olması mahalle halkını adeta isyan ettirdi.
Toprak ve stabilize yol olarak kullanılması adına uzun zamandır el atılmayan ve belirli alanlarda dağdan gelen suyun tahliyesini sağlayacak menfez türü geçişleri temin etmek için büzlerin bekletildiği Kıbrıslar Mahallesi’nin halkı, yaklaşan yerel seçimler öncesinde yollarını yapmayan siyasi iradeye sıcak bakmayacaklarını ifade ediyorlar.
Yerel seçimler için bozuk olan yollardan mahalleye ulaşan siyasilerin bu olup biteni görmesine karşın, mahalleden bir hastanın olması halinde ambulansın gelemeyeceği, hastaneye yetiştirilmesinin zor olacağını kendilerinin de gördüklerini belirterek ‘biran önce yolumuz yapılsın. Bu devirde böyle yol olur mu? Aracın gitmesi mümkün değil. Siyasi irade bizim sıkıntımızı çözmez ise seçmen olarak da bizler kendilerine oy vermeyiz’ diyerek tepkilerini gazetemize ifade ettiler.