Kılıçlar çekildi

Milletvekilliği genel seçimleri öncesinde MHP Genel Merkezi adaylarını kamuoyuna açıklayarak 'Cumhur İttifakı'na' ne kadar fazla oy toplayabiliriz hesapları yapar iken Kozan MHP'de ise adeta savaş yaşanıyor. MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı ile MHP'li Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk arasında yaşanan sözlü savaşın ardı kesilmez oldu.

Milletvekilliği genel seçimleri öncesinde MHP Genel Merkezi adaylarını kamuoyuna açıklayarak ‘Cumhur İttifakı’na’ ne kadar fazla oy toplayabiliriz hesapları yapar iken Kozan MHP’de ise adeta savaş yaşanıyor. MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı ile MHP’li Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk arasında yaşanan sözlü savaşın ardı kesilmez oldu.
ATLI’DAN İSTİFA ETSİN ÇAĞRISI GELMİŞTİ
Geçtiğimiz hafta içerisinde Kozan Belediye Meclisi’nin olağanüstü toplantısının ardından bir süre önce MHP’den istifa ederek Ak Parti’ye geçen Hakan Ağca isimli meclis üyesine Başkan Musa Öztürk’ün yeğenleri saldırıp darp etmişti. Bu toplantıdan sonra Ak Parti Kozan İlçe Başkanı ile MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı ortak basın toplantısı yaparak olayı kınamışlardı. Nihat Atlı, Musa Öztürk’ün MHP’den seçildiği günden bugüne kadar partiye zarar verdiğini belirtip ‘Belediye başkanının MHP ile alakası yoktur. Derhal istifa etmelidir’ diyerek istifa davetinde bulunmuştu.
ÖZTÜRK: ARKADAŞ, DÖNÜP GEÇMİŞİNE BAKSIN
Başkan Musa Öztürk’de dün bir basın toplantısı düzenleyerek hakkında getirilen suçlamalara yanıt verdi. Başkan Öztürk, MHP’liliğini sorgulamaya Nihat Atlı’nın haddinin olmadığını belirtip ‘Genel merkezin aldığı kararları hayata geçiren ve partisinin emrinde olan bir belediye başkanına ithamlarda bulunmak o arkadaşın haddi değildir. Benim ve yeğenlerimin belediyede çete kurduğunu iddia edecek kadar olayı saptırarak belirli hesaplar içinde olan arkadaş çete konusunda dönüp geçmişini yargılasın’ dedi ve İlçe Başkanı Nihat Atlı’ya karşı resmen kılıçları çekti.
 
Kozan’da yaşanan bu gelişmeler sonrasında MHP Genel Merkezi’nin ve Adana İl Başkanlığı’nın nasıl bir tavır takınacağı ve ilçede yaşanan bu olumsuzluklar karşısında partinin zarar görmesine nasıl engel olacakları da merak ediliyor.

MHP Kozan