Kılınç adaylıktan çekildi

CHP Adana il başkan adaylarından Av. Hacı Hüseyin Kılınç, bugün yapılacak kongre öncesinde adaylıktan çekildiğini açıkladı.

CHP Adana il başkan adaylarından Av. Hacı Hüseyin Kılınç, bugün yapılacak kongre öncesinde adaylıktan çekildiğini açıkladı. Kılınç, Adana Barosu eski başkanı Mengücek Gazi Çıtırık, il eski başkanlarından Selman Serttepe ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, adaylığıyla ilgili spekülasyonlara son vermek için adaylıktan çekildiğini açıkladı.
Kılınç, "Hiçbir pazarlığa girmeden, siyasal geleceğimize ilişkin hiçbir yerden vaat almadan sadece parti içindeki gerginliğin bir tarafı olmak istemediğimiz için adaylıktan vazgeçiyoruz. İlçe Başkanları’mızın bizi fazla zorlamayın, ‘’ yüreğimiz sizinle ‘’ söylemlerine kulak vererek, partililerimizin ‘’ kabine girdiğimde oyum sizin ‘’ açıklamalarının samimi olduğunu bilerek ve onları daha fazla yıpratmamak için çekiliyoruz" dedi.
KONGRE BUGÜN
Öte yandan, CHP Adan İl Başkanlığı kongresi bugün ASKİ Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. Saat 10.00'da başlayacak kongreye mevcut İl Başkanı Mehmet Çelebi tek aday olarak katılacak.