Kim bu menfaatçiler?

ADS Başkanı Murat Sancak hep konuşulan ancak bugüne kadar bir kulüp başkanının dillendirmediği konulara parmak bastı.

Adana Demirspor kulübü söz konusu olduğunda hep söylenen ancak bugüne kadar hiçbir kulüp başkanı tarafından gündeme getirilmeyen ‘menfaatçiler’ konusu Adana gündemine bomba gibi düştü. “Adana Büyükşehir Belediyesi’nden Demirspor’a yapılan yardım belediye binasından kulüp binasına ulaşana değin yok edilip bitiriliyor” diyerek yıllardır konuşulan menfaatçiler bu kez adresini buldu.
İMA ETTİ ANCAK DEŞİFRE ETMEDİ
Kulüp Başkanı Murat Sancak, bir balıkçıda eski bir başkan ile eski yöneticilerin bir araya gelerek takımı manüple etmeye çalıştıklarını, oyuncakları elinden alınmış çocuk gibi hareket ederek saldırıya geçtiklerini resmi twiter hesabından yayınladı. Bu eski başkan ve yöneticilerin yapılan bağışları kendi hesaplarına aktardıklarını, kulüpten ayrılırken temlik koyarak paralarını geri aldıklarını, belediye vasıtasıyla arsalarını kıymetlendirerek menfaat sağladıklarını söyleyen Murat Sancak, bu ifadeleri kullandı ancak isim vermedi. Demirspor’u bu şekilde sömürüp adı yönetici olmalarına karşın kendilerine menfaat elde edenleri de ima etmesine karşın deşifre etmedi.
SANCAK’A HESAP SORMAK DÜŞER
Murat Sancak bu açıklamayı yapar iken bazı basın mensuplarının da bu eski menfaatçilerin dümen suyuna girdiklerini, onlara hizmet edeceklerinin duyumunu aldıklarını da söyleyerek basın mensuplarının da payende olacaklarını ifade etti. Adana Demispor’u düzlüğe çıkarıp şampiyon yapmayı da hedefleyen Murat Sancak’a düşen görev kim ise bu menfaatçiler onları çıkıp kamuoyuna açıkladığı gibi devletin resmi kurumlarına da haklarında suç duyurusunda bulunarak kulüp paralarını nasıl yediklerinin hesabını sormaktır. Adanalılar ve Demirspor sevenleri, ‘Murat Sancak korkusuzca çıkıp isimleriyle menfaatçileri kamuoyu ile paylaşıp hesap sorsun. Biz de kendisinin yanındayız. Demirspor’un ne hallere düştüğünü bu Adanalı da görsün. Hiç değil ise bu itibarsız kişiler Adana’nın sırtına kene gibi yapışmasınlar’ dediler.