Kiremithanespor'a Avrupai tesis

Amatör Küme'nin güzide kulüplerinden Kiremithane Spor kendisine ait tesislerinde idari bina yapımına başladı.

Kırmızı-Siyahlılar eski Baraj Çamlığı’nda yer alan kendilerine ait tesiste Avrupai yeni idari binanın yapımına başlarken, sahanın yeniden düzenlenerek yeni sezonda maçların oynanmasına hazır hale getirmek istiyor..
Amatör kümede  “Uyuşturucuya hayır, spora evet” sloganıyla kamuoyundan  önemli  destek gören Kiremithanespor Türkiye’de projesiyle büyük ses getirdi..
YENİ YÖNETİM BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR
Kiremithanespor Kulübü’nde Başkan Av. Veysel Susar ve Mustafa Göktaş, Yüksel Yavuz, Ertuğrul Doğaner, Şehmus Uçar, Aydın Koç, K. Yalçın Göl, Av. Mengücek Gazi Çıtırık, Haluk Vural, Av. Müslüm Susar, Sami Zedelenmez, Cemal Altundağ’dan oluşan yeni yönetim kurulu maddi-manevi fedakârlıklarda bulunarak profesyonelce hareket ediyorlar.
Genel Kaptan Aydın Koç, altyapı ve kurumsallaşma başta olmak üzere sportif başarı elde etmek adına yeni sezon öncesi oluşturdukları yönetim ile “Güçlü yönetim, güçlü Kiremithane” parolasıyla yola çıktıklarını açıkladı.
 
ONURSAL BAŞKAN SÖZLÜ’YE TEŞEKKÜR
Onursal Başkanları Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün destekleriyle kavuştukları tesislerinde belirten Kiremithanespor Kulübü Genel Kaptan Aydın Koç konuşmalarını şöyle sürdürdü,  “Spor ve Sporcu Dostu Başkan Hüseyin Sözlü’ye sonsuz teşekkür ediyoruz.
Altyapıya önem verdiğimiz kulübümüz ile 3-5 yıllık bir yapılanmayı düşünüyoruz. İdari binamızın yapımı devam ediyor, sahanın bakımı ve düzenlemesi yapılacak. Yeni sezonda maçlarımızı kendi sahamızda oynamak istiyoruz. Bizlere destek verenleri mahcup etmemek adına daha çok çalışacağız. Her şey Kiremithane için.”

Kiremithanespor amatör tesis Avrupai