Kiremithanespor beraberliğe abone

Spor Toto BAL Ligi 5. Grup'ta Kiremithanespor 4.hafta sahasında Kapodakya Göremespor ile 1-1 berabere kalarak zirve yarışında yara aldı.

Ligin zirve hesapları yapan iddialı takımlarından Kiremithanespor’un Kayhan Kaynak Kardeşler Stadı’nda oynanan karşılaşmasına medya mensupları ile taraftarlar yoğun ilgi gösterdiler.
Baştan sona kadar çekişme içerisinde geçen maçta öne geçmelerine karşılık yedikleri frikik golü ile üç puandan olduklarını belirten Kiremithanespor Teknik Direktörü Tekin İncebaldır, “Maçın başında bulduğumuz gol ile fark yapmamız beklenen maçta 2.golü bir türlü bulamadık. İlk yarının sonunda yediğimiz gol oyun planımızı bozdu. 2. yarıda oyunda etkili olmamıza karşılık sayısız gol kaçırdığımız bir maçtan daha beraberlik ile ayrıldık. Ligde artık puan kaybı kredimizi bitirdik. Bu haftadan sonra artık bir galibiyet serisi yakalamamız gerekiyor. Bizleri desteklemeye gelen taraftarlarımıza üç puan armağan edemediğimiz için son derece üzgünüz. Artık bu maçı unuttuk ve bu hafta oynanacak Adana derbisine odaklandık“ diye konuştu.

Kiremithanespor BAL ligi