KİREMİTHANESPOR 'DA İNCEBALDIR DÖNEMİ SONA ERDİ

Spor Toto BAL Ligi 5. Grup'ta zirvenin iddialı takımlarından Kiremithanespor'da arka arkaya alınan başarısız sonuçların ardından Teknik Direktör Tekin İncebaldır'ın görevine son verildi.

Son olarak mutlak galibiyet parolasıyla kendi saha ve seyircisi önünde Kapadokya Göreme takımı ile oynadığı maçtan beraberlik ile ayrılan Kiremithanespor’da teknik heyetten detaylı rapor alınırken, ceza sistemi de devreye sokuldu.
Kırmızı-Siyahlılarda teknik direktör arayışları başlarken, takımı Adana derbisine Antrenör Hüseyin Avni Yüce hazırlayacak.
Kiremithanespor Başkanı Av. Veysel Susar yaşanan kötü gidişin ardından Tekin İncebaldır ile yollarını ayırdıklarını belirterek, "4 maçta 6 puan toplayarak liderin 6 puan gerisinde kaldık. Biz de Kiremithanespor’un menfaatlerini gözetmek zorundayız. Takımın iyiliği için bu kararı verdik. Ligde iyi bir konumda olmak isterdik. Bize ve yönetim kuruluna göre de iyi bir takım yaptık. Biz hedefimizden şaşmadık ve bu sezon takımımız zirveyi sonuna kadar kovalayacak. Yönetim kurulundaki arkadaşlar da futbolcular da buna inanıyor. Yapı gereği ben istikrardan yanayım. 5’inci hafta itibariyle yönetim kurulumuzdan Tekin İncebaldır’ın gönderilmesi yönünde bir karar çıktı. Kendisine teşekkür ederek bundan sonra başarılar diliyoruz'' dedi.

Kiremithanespor Tekin İncebaldır