Kiremithanespor'da nefesler tutuldu

Spor Toto BAL Ligi 5. Grup'ta yeni sezona deplasmanda pazar günü saat 13.00'te Erzin'de İskenderun Belediyespor ile oynayacağı maçla başlayacak Kiremithanespor hazırlıklarını 3 puan parolasıyla sürdürüyor.

Sezonun ilk maçında galip gelerek lige moral ve motivasyon için üç puanla başlamak isteyen Kiremithanespor ekibinde Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baynal taraftara çağrıda bulunarak maçta kendilerini desteklemeye davet etti.
Takımın son antrenmanını izlemeye gelen Kiremithanespor Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baynal teknik ekip ile futbolculara çiçek verip,  tatlı ikram ederek moral verdi.
Kiremithanespor Kulübü Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baynal yaptığı açıklamada pazar günü 13.00’te önemli bir maça çıkacaklarının altını çizerek, tüm Kiremithaneli futbolseverleri takımı desteklemeye davet etti. Baynal, "Adana’da son yılların en başarılı takımıyız. Yenisi olduğumuz BAL Ligi’nde ilk maçtan galip gelerek sezona moralli başlamak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda Kiremithaneli taraftarlarımızı bu maça davet etmek istiyorum. Gelsinler bizi desteklesinler, güzel bir galibiyet sonucunda mutluluğu ve sevinci taraftarlarımızla, futbolcularımızla hep birlikte yaşayalım" diye konuştu.

Kiremithanespor BAL Ligi