Kış gelmeden yolları yapıyorlar

Adana'nın Feke ilçesinin köy yollarının ulaşıma imkân vermeyecek hale gelen bölgeleri kış gelmeden düzenleme çalışmaları yapılarak yol sorununu çözmeye çalışıyorlar.

Adana’nın Feke ilçesinin köy yollarının ulaşıma imkân vermeyecek hale gelen bölgeleri kış gelmeden düzenleme çalışmaları yapılarak yol sorununu çözmeye çalışıyorlar.
Feke Belediyesi’nin kıt imkânlarıyla köy yollarını düzenlemeye çalıştıkları şu günlerde Kısacıklı, Çandırlar, Hıdıruşağı mahallelerinde alt yapı ve yol düzenleme çalışmalarının aralıksız sürdüğünü kaydeden Başkan Ahmet Sel, ‘Bizim bir sloganımız var. Birlikte daha ileriye Feke diye. Bu sloganımızı biz Feke halkı ile birlikte gerçekleştirmek istiyoruz. Kış ayları gelerek mevsim koşulları gereğince kar yağışlarıyla halkımız mağdur olmasın diyerek bu güz aylarında yol çalışmalarını, alt yapı çalışmalarını sürdürüyoruz. Halkımızda bizim gayretimizden ve hizmetimizden mutlular. Bu mutluluk inşallah karşılıklı olarak sürer” dedi.
Feke’nin fazla değil yakın 20 yıllık geriye dönük tarihi sürecine bakıldığında hizmetten uzak bir şehir olarak göründüğüne dikkat çeken Başkan Ahmet Sel, özellikle Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Sözlü’nün Feke’yi kendi şehri gibi kabul ederek yaptığı hizmetlerden dolayı adeta hizmette şaha kalktığına işaret ederek “Ahmet Sel kardeşlerini de halkımız hizmet eden, her daim yanlarında gördükleri için içlerinden birisi olarak kabul eden Fekeliler, hizmetin farkındalar. İlçeye akıllı dokunuşlar yapıyoruz. Tabi imkanlarımız ölçüsünde. Sportif, kültürel, halkın ekonomisine dokunan hizmetleri öncelik olarak seçtik. Eksikliklerimiz elbette bitmiyor. Çünkü yaşam devam ediyor. Allah ömür verdiği sürece Feke halkının yanında olmaya, onlara hizmet etmeye çalışacağız” dedi.