Kız Liseliler Adana Barosunda

Adana Kız Lisesi Mezunları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Baro Başkanı Av. Veli Küçük'e makamında ziyaret ettiler.

Adana Kız Lisesi Mezunları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Baro Başkanı Av. Veli Küçük’e makamında ziyaret ettiler.
 Ziyaret esnasında Dernek Başkanı Belkıs Yakıcı, yönetim kurulu üyeleri Ayten Bakır, Sakine Gökdoğan, Berrin Bilen, Perihan Sıkım, Baromuz mensuplarından ve okul mezunu Av. Ayşegül Suluoğlu ile Baro Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş hazır bulundular.
 Dernek Başkanı Yakıcı, okulun tarihi ve bugüne yaptığı örnek projeler hakkında Baro Başkanı Av. Veli Küçük’e bilgi verdi. 1200 öğrenci kapasiteli okulun 200’ünün yatılı olduğunu anımsatan Belkıs Yakıcı, okul yönetimi ve dernek işbirliği ile başlatılan “Bir Kitap Bir Hayat “ projesine de destek talebinde bulundu.
 Baro Başkanı Av. Veli Küçük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kendisinin ve yönetim kurulu üyelerinin de şahsen destek vereceğini, okula her türlü katkıya hazır olduklarını Adana’nın tarihi geçmişi olan Adana Kız Lisesi’ne meslektaşlarımızın kitap bağışı için gerekli duyarlılığı göstereceklerini ifade etti.