KIZILAY'A KAN DESTEĞİ

Korona virüs nedeniyle kan stokları azalan Türk Kızılayı'na kan bağışı toplamak için 'Adana'm Sana İhtiyacımız Var' etkinliği başlatıldı. 2 gün boyunca kentin belirlenen noktalarında kan bağışı toplanacak.

Korona virüs nedeniyle kan stokları azalan Türk Kızılayı’na kan bağışı toplamak için “Adana’m Sana İhtiyacımız Var” etkinliği başlatıldı. 2 gün boyunca kentin belirlenen noktalarında kan bağışı toplanacak.

STOK SIKINTIMIZ YOK AMA…
Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi ve Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı kan ihtiyacının her zaman olduğunu söyleyerek, “Kan operasyonu Türkiye’nin canlı bir operasyonu. Kızılayımız, Adana’da da kış mevsimi yaklaşırken pandemi kurallarına dikkat ederek kan bağışı kampanyası başlattı. Biz bu bağış kampanyalarını sürekli yapmalıyız ki kan stoklarımız normal seviyede duruyor olsun. Dolayısıyla kıymetli 2 milyonun üzerindeki Adanalı hemşehrilerimizi bağışa davet ediyoruz. Şu an ciddi bir stok sıkıntımız yok ama bizim sürekli kan rezervini tutuyor olmamız lazım” ifadelerini kullandı.