Kızılay'da Karaca dönemi

Seyhan Kızılay'ın başkanlığını başarı ile sürdüren Eyüp Azan, 3 dönem kuralına göre yeniden aday olamayınca görevini Reşat Karaca'ya devir etti. Karaca'nın yönetiminde Şahin Özkul, Necdet Sakallı, Adnan Ekiz ve Mehmet Fatih Bozkurt yer aldılar.

Seyhan Kızılay’ın başkanlığını başarı ile sürdüren Eyüp Azan, 3 dönem kuralına göre yeniden aday olamayınca görevini Reşat Karaca’ya devir etti. Karaca’nın yönetiminde Şahin Özkul, Necdet Sakallı, Adnan Ekiz ve Mehmet Fatih Bozkurt yer aldılar.
Yüreğir Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü’nde yapılan kongreye büyük ilgi vardı. Seyhan Kızılay’ın başarılı ilçe başkanı olan Eyüp Azan, Kızalay’ın gönüllük esasına dayalı bir kurum olduğunu ve yıllardır hizmet vermekten de onur duyduğunu belirterek görevi Reşat Karaca’ya devir ettiğini belirtti. Azan, ‘Seyhan Kızılay olarak hayırlı çalışmalar yaptık. Yerel ölçekli yardımlarımızla Seyhanlı kardeşlerimizin gönüllerini kazandık, onlara hayırlı hizmet verdik. Alnımızın akıyla bu görevi de devir eder iken şükürler olsun ki hizmetleriyle anılan bir başkan olmanın ve bunun karşılığını da genel kurul salonunda alıyor olmanın hazzını yaşıyoruz. Bizlere destek olan tüm yol arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Reşat Karaca ve ekibi bizlerden yardım istediklerinde ve bizim de görev almamızı isteklerinde her zaman yanlarında olacağımızın bilinmesini isteriz’ dedi.
Kızılay Başkanlığı’na getirilen Reşat Karaca ise Eyüp Azan’a teşekkür etti ve şükran plaketi takdim etti. 160 delegenin oy kullandığı seçimlerde Şube Yönetimi Yedek Üye Listesinde Orhan Tekbaş, İsa Ekici, Ramazan Akdağ, İskender Parlak ve Sibel Karsa, Denetimde Nadir Özkan, Genel Merkez Delegesi olarak da Şahin Özkul ve Necdet Sakallı listede oylanan isimler oldular.