Kocaispir'den ATA'ya yakışır anıt

Yüreğir Belediyesi hizmet binasının inşa edilmesinden sonra aylarca Atatürk Büstü'nün yapılmadığı Yüreğir Belediyesi önündeki alana eleştirilerden sonra bir Atatürk Büstü yapılmıştı. Ancak oldukça küçük ve anıt olduğu hissedilmeyen bu büstü Başkan Fatih Kocaispir göreve gelir gelmez yeniden revize etti ve belediyeye yakışır bir hale getirdi.

Yüreğir Belediyesi hizmet binasının inşa edilmesinden sonra aylarca Atatürk Büstü’nün yapılmadığı Yüreğir Belediyesi önündeki alana eleştirilerden sonra bir Atatürk Büstü yapılmıştı. Ancak oldukça küçük ve anıt olduğu hissedilmeyen bu büstü Başkan Fatih Kocaispir göreve gelir gelmez yeniden revize etti ve belediyeye yakışır bir hale getirdi.
Yüreğir Belediyesi Hizmet Binası’nın girişinde inşa edilen ve varlığı ile yokluğu hiç hissedilmeyen Atatürk Anıtı konusunda Başkan Fatih Kocaispir’e ‘Yüreğir Belediyesi’ne bu anıt yakışmıyor!’ eleştirisinde bulunan halkın talebini anında yerine getiren başkan bugün yakışan bir anıt inşa ettirdi. Vatandaştan gelen talepleri her zaman yerine getirmeyi görev bilen Fatih Kocaispir, ‘Anıtı yeniden revize ettik. Mermerden güzel bir anıt inşa ettik. Halkımız gördüğüm eksikliği bize bildiriyorlar. Biz de anında yerine getiriyoruz’ dedi.
Bu arada Başkan Fatih Kocaispir’den Yüreğirliler bir talepte daha bulunup ‘Yüreğir Belediyesi’nin isminin yazıldığı levhanın önüne T.C. ifadesini ekleyin’ dediler. Başkan Kocaispir’de konuyla ilgileneceğini söyledi.