Kocaispir: Gündoğdu memleket için çalışıyor

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu'yu ziyaretinde 'Gündoğdu ünü Adana'yı aşan önemli bir kurumumuz' övgüsünde bulundu. Ziyarette Vakıf Başkan Yardımcısı Diren Özgül'de yer aldı

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu’yu ziyaretinde “Gündoğdu ünü Adana’yı aşan önemli bir kurumumuz” övgüsünde bulundu. Ziyarette Vakıf Başkan Yardımcısı Diren Özgül’de yer aldı
Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu’ya, Yüreğir Kültür Merkezlerinde ki hocaların yaptığı eseri hediye etti.
GÜNDOĞDU TOPLUMSAL KONULARA DUYARLI
Başkan Kocaispir, “Bugün Gündoğdu Okulları ve kıymetli Gökhan Gündoğdu’yu ziyaret ettim, hakikaten kendisi Adana’da toplumsal sorunlara son derece duyarlı ve memleketin ileri gitmesi için ciddi çalışmalar yapıyor. Kültür, sanat, eğitim faaliyetleri hepimiz tarafından takdirle takip ediliyor. Gündoğdu Okullarıda ünü, namı Adana’yı aşan son derece kıymetli bir kurum, biz kurumsal yapıların çoğalmasını ve artmasını çok önemsiyoruz. Bizi misafir ettiler kendilerine şükranlarımı sunuyorum . Adana’nın daha güzel daha iyi daha yaşanabilir şehir olması noktasında görüş alış verişinde bulunduk kendisinden istifade ettik. İnşallah bundan sonraki süreçte de görüşmelerimiz, diyaloglarımız devam edecek. Tekrar teşekkür ediyor başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
MEMLEKETİMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM
Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu ise “Saygıdeğer Fatih Mehmet Kocaispir başkanım, ziyaretinizle bizleri onurlandırdınız.  Sizinde Adana için var gücünüzle çalışmanız bizleri sevindiriyor. Vakfımızın sanat koleksiyonuna armağan ettiğiniz kıymetli eser için  Gündoğdu Vakfı başkanı olarak sizlere şükranlarımı sunarım. Gündoğdu Vakfı olarak Adana’mız ve memleketimiz çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
 

Gündoğdu vakıf yüreğir