Koltuklar emanet önemli olan hizmet

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, koltukların emanet olduğunu bilerek doğup büyüdükleri kente hizmet etme yarışında kendilerinin de bir katkısı olması halinde mutlu olacaklarını belirterek 'İnsanlardan duyacağımız bir hayır duası bizim için yeterlidir' dedi ve bütün çalışmalarını hizmet odaklı olarak endekslediklerini söyledi.

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, koltukların emanet olduğunu bilerek doğup büyüdükleri kente hizmet etme yarışında kendilerinin de bir katkısı olması halinde mutlu olacaklarını belirterek ‘İnsanlardan duyacağımız bir hayır duası bizim için yeterlidir’ dedi ve bütün çalışmalarını hizmet odaklı olarak endekslediklerini söyledi.
ÇÖZÜM ODAKLIYIZ
Makamında ziyaret ettiğimiz AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay kongre sürecini yaşadıklarını belirterek “2023 hedefine emin adımlarla ilerleyen AK Parti’nin yönetim kademesini belirleyerek ilk günkü heyecanla çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Yüklendiğimiz sorumluluğun ulviliğini bilen insanlarız. Bize getirilen her projeyi değerlendirmeye alarak kentimizin yararına ne talep ediliyor ise Ankara ile Adana arasında köprü vazifesi yapıyoruz. Yerelde tüm belediyelerimizin sıkıntılarını kendi sıkıntımız olarak bilerek çözüm odaklı yaklaşım içindeyiz. Çünkü kaygımız Adana” dedi.
YEREL BASININ YANINDAYIZ
Adana’da AK Parti’nin her geçen gün yükselen değer içerisinde olmasından dolayı da mutluluk yaşadıklarını kaydeden İl Başkanı Ay, partinin her kademesindeki görevlilerin kaygıları Adana olduğu için koordineli bir şekilde çalıştıklarını ifade ederek şunları söyledi. “Mehmet Ay il başkanı olarak koordineyi sağlayan kişidir. Kafa yoran, çözüm üreten deneyimli yönetici kadrolarımızla Adana’nın geleceğine dair hizmet üretiyoruz. Yerel basını önemseyen bir partiyiz. Yerel basının desteklenmesi noktasında üzerimize düşen görev olduğunda katkı sunmaya da hazırız” dedi. AK Parti Basın Medya Tanıtımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Aytekin Uçar’da gazetemizin ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirip teşekkür etti.