KORAY AYDIN ADANA'YA GELİYOR

Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu, Genel Başkan Meral Akşener'in 'Millet bizi çağırıyor' diyerek başlattığı yurt gezileri kapsamında Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın başkanlığındaki heyetin kentimize geleceğini ve halkı dinleyeceklerini belirtti.

Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu, Genel Başkan Meral Akşener’in “Millet bizi çağırıyor” diyerek başlattığı yurt gezileri kapsamında Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın başkanlığındaki heyetin kentimize geleceğini ve halkı dinleyeceklerini belirtti.
 
HALKLA BÜTÜNLEŞECEKLER
Koray Aydın ile birlikte genel merkezden ve milletvekillerinden Halil İbrahim Oral, Mehmet Aslan, Mümin İnan, Aylin Cesur, Ayhan Erol, Behiç Çelik’in yanı sıra Burhanettin Kocamaz, Ümmügülsüm Paksoy, Süleyman Sırrı Özdolap, Şükriye Sevin Çağlayan, Faysal Hacımustafaoğlu, Şule Gök Tüdeş, Birol Büyüköztürk, Sıtkı Polat, Nihal Ağca, Sinem Uludamar kentimize gelerek yurttaş ziyaretinde bulunacaklar. Atatürk ASKİ Spor Salonu’nda bir program düzenlenerek akabinde Sarıçam İlçe Başkanlığı’nın yeni binasının açılışı yapılacak. Milletvekili Çulhaoğlu, Seyhan, Çukurova, Yüreğir, Ceyhan, Karaisalı, Sarıçam ve Kozan ilçelerinde halk ile bulaşma toplantılarından çıkan sonuçları da ileriki tarihte kamuoyu ile paylaşacaklarının altını çizdi.