'Korkakları not ediyoruz'

Ahmet Davutoğlu, gazetemize yaptığı özel açıklamada oda ve borsa başkanlarına kızgınlığını dile getirdi.

Adana’da bir dizi etkinliğe katılan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Adana Ticaret Odası, Adana Ticaret Borsası ile Adana Sanayi Odası’ndan ziyaret için randevu talebinde bulunulmasına karşın kendisine randevu verilmemesini eleştirdi ve tüm oda başkanlarını korkaklıkla suçlayıp not ettiklerini söyledi.

RANDEVU ALMAK İÇİN SIRAYA GİRMİŞLERDİ

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Kurtuluş Kılınç’a açıklamalarda bulunan Ahmet Davutoğlu, oda ve borsa başkanlarının görevinin üyelerinin sorunlarını muhataplarıyla paylaşma olduğunu ve siyaset yapan bir kişi olarak kendisinin de bu muhataplar arasında yer aldığını belirtip “Biz meşru bir partiyiz. Ben Başbakan olarak Adana'ya geldiğimde bu insanların hepsi randevu almak için sıraya girer, birbiriyle yarışırlardı. Şimdi bize randevu vermiyorlar. Sadece Çiftçiler Birliği ile görüşebildik. Çiftçilerin sorunlarını dinledik ancak ticaretle uğraşan vatandaşlarımızın ve sanayicilerimizin sorunlarını dinleyemedik. Bunun sorumlusu da Sanayi ve Ticaret Odası başkanlarıdır" dedi.

ADANALI CESURDUR, SİZ DE CESUR OLUN

Ahmet Davutoğlu, kendisine randevu vermeyen oda başkanlarının bu tavırlarını not ettiklerinin altını çizip “Bu yapılan haksızlığı, adaletsizliği not ediyoruz. İktidar olduğumuzda bu kişilerle bu tavırlarını ayrıca konuşacağız" dedi. Davutoğlu sözlerini şöyle tamamladı. “Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Odası ve Adana Ticaret Borsası Başkanlarının tavrı öncü şehir Adana'nın insanlarına yakışan bir tavır değildir. Adana'nın insanları cesurdur ancak Başkanların bu tavırlarını korkakça buldum. Temsil ettikleri makamlarda eğer kontrolü elden kaybedecek noktaya gelirseniz o vakit yöneticilik yapamazsınız. Ahmet Davutoğlu’ndan köşe bucak kaçmanın anlamı kısacası korkaklıktır”

kurtuluş kılınç ahmet davutoğlu röportaj özel haber gelecek partisi Ahmet Davutoğlu Gelecek Partisi Özel Haber Röportaj Çukurova Barış Gazetesi Adana