Kötü gidiş durmuyor

TFF 1. Lig'de zor günler geçiren Adanaspor'daki kötü gidiş kupada da devam etti. Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'dan 5 gollü bir yenilgi alan turuncu-beyazlılar da taraftarla iyice karamsarlığa kapıldı.

TFF 1. Lig’de zor günler geçiren Adanaspor’daki kötü gidiş kupada da devam etti. Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'dan 5 gollü bir yenilgi alan turuncu-beyazlılar da taraftarla iyice karamsarlığa kapıldı.
Alanya Milli Egemenlik Stadı'nda, teknik direktör Engin İpekoğlu yönetiminde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra iki gruba ayrılan futbolcular top kapma ve pas çalışması gerçekleştirdi. Alanyaspor ile Ziraat Türkiye Kupası 5.tur maçında ilk 11 oynayan futbolcular rejenerasyon çalışması yaparak günü tamamladı. Diğer futbolcular ise taktiksel ve bireysel çalışmalarla antrenmanı tamamladı.
Antrenman öncesi Teknik Direktör İpekoğlu, futbolcularla kısa bir toplantı yaparak bazı uyarılarda bulundu. Antrenmanda futbolcuların morallerinin bir hayli bozuk olduğu gözlendi.
Bu arada, Lig’de zor günler geçiren Adanaspor’daki kötü gidiş kupada da devam etmesi camiayı ve taraftarı iyice karamsarlığa itti. Taraftarlar, takımın ne zaman toparlanacağını merak etmeye başladı.
Hakem Atilla Karaoğlan
Bu arada, Merkez Hakem Komitesi Altınordu maçının hakemini açıkladı. Buna göre maçı Atilla Karaoğlan yönetecek. Yardımcılıklarını da Muhammet Yumak ile Soner Maraş yapacak.