Kötü gidişe ''dur'' demek istiyor

Spor Toto 1. Lig'de son 2 haftayı yenilgiyle kapatan Adanaspor, bugün sahasında yapacağı Denizlispor maçını kazanarak kötü gidişe ''dur'' demek için sahaya çıkacak.

Spor Toto 1. Lig’de son 2 haftayı yenilgiyle kapatan Adanaspor, bugün sahasında yapacağı Denizlispor maçını kazanarak kötü gidişe ‘’dur’’ demek için sahaya çıkacak.
Turuncu-beyazlılar dün Çatalan Tesisleri’nde Teknik Direktör Sait Karafırtınalar nezaretinde yaptığı antrenmanla Denizlispor maçının hazırlıklarını tamamladı. Bir saati aşkın süren antrenmanda Denizlispor maçının taktiği üzerinde duruldu. Karafırtınalar, futbolcularından Denizlispor karşısında galip gelerek yeniden yükselişe geçmelerini istedi.
Turuncu-beyazlılar antrenmanın ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.
HAKEM YUSUF ZİYA GÜNDÜZ
Yeni Adana Stadı’nda Saat 13.30’da başlayacak maçı hakem Yusuf Ziya Gündüz yönetecek. Yardımcılıklarını da Oğuz Terzi ile Mehmet Akıncık yapacak.
FUTBOLCULAR TİYATRODA
Adanaspor teknik heyeti ve sporcular Seyhan Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun davetlisi olarak Yaşar Kemal Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda ‘Kadın Giderse’ adlı oyunu izledi. Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ve futbolcular, tiyatro ekibine Adanaspor forması hediye etti.




 

Adanaspor Denizlispor