Kozan Belediyesi sıcak asfalt sezonunu açtı

Kozan Belediyesi, 2016 yılının sıcak asfalt sezonunu Mahmutlu Mahallesinden başlattı.

Kış aylarında merkez ve kırsal mahalle yollarında kumlama, mıcır asfalt ve parke kaplama çalışmalarını sürdüren Kozan Belediyesine Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı şantiye şefliği ekipleri, havaların ısınmasıyla çelik asfalt olarak bilinen sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Sezonun ilk çalışmasını Mahmutlu Mahallesinde gerçekleştiren ekipler, Şehit Mustafa Soyman ve Güllübağ sokakları sıcak asfalt ile kapladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Yeşiloğlu, mahalle muhtarı Alper Hallaç’ın talebi üzerine mahallede çalışma başlattıklarını belirtti. Mahmutlu mahallesinin en büyük parkında çevre düzenlemesi de yaptıklarını kaydeden Yeşiloğlu; “Merkez ve kırsal mahallelerimizde ki çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Ekiplerimiz bugün Mahmutlu Mahallesinde sıcak asfalt ve park içerisinde çevre düzenlemesi yapıyor. Başkanımız Sayın Musa Öztürk’ün talimatı doğrultusunda bütün mahallelerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz” dedi.
Mahallesinde yapılan çalışmalardan dolayı Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk ve şantiye şefliği ekiplerine teşekkür eden Mahmutlu Mahallesi Muhtarı Ahmet Alper Hallaç; “Belediye başkanımız ve ekibinden Allah razı olsun. Bir dediğimizi iki etmiyor, gece gündüz demeden ellerinden geleni yapıyorlar” dedi.
Sıcak asfalt çalışmalarının 2. etabı tamamlanan yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarının yapıldığı Şıh Efendi Bulvarında devam ettiği bildirildi.