Kozan'da başkanlık koltuğuna Esra Gökçe oturdu

Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu Şehit Cüneyt Kızılarsan anaokulu öğrencisi Esra Gökçe'ye devretti.

Kozan'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 99'inci yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Şehit Cüneyt Kızılarsan anaokulu öğrencileri Esra Gökçe,Ahmet Emre Kekilli ve Zeynep Tanrıkulu Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ı makamında ziyaret etti. 

Her yıl tüm Türkiye’de olduğu gibi Kozan'da  geleneksel olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Şehit Cüneyt Kızılarsan anaokulu öğrencisi Esra Gökçe başkanlık koltuğuna oturdu.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'dan başkanlık koltuğunu devralan Gökçe başkanlık görevine hemen adapte olarak talimatlarını ardı ardına sıraladı.

Kozan Kalesi çevresinin düzenlenmesi talimatı veren Gökçe park ve oyun alanları ile tarihi yerlerin temizlenmesi talimatı verdi.

Konukları ile tek tek ilgilenen ve hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Özgan,  "Siz bizim aydınlık yarınlarımız, geleceğimizsiniz. Geleceğimizin teminatı sizlere çok büyük görevler düşüyor. Omzunuzda çok büyük bir yük var. Ama görüyorum ki şimdiden ülkemizin geleceği için güzel işlere imza atacaksınız. Sizlerin ve tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” dedi. Daha sonra Başkan Özgan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle konuğu olan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Kozan başkanlık koltuk