Kozan'da seçimleri alacağız

SP Belediye Meclis Üyesi Ömer Faruk Kaymaz iddialı konuştu.

Uzun yıllar CHP’de aktif politika yapan ancak son seçimlerde CHP’den istifa ederek Eski Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’ın SP’den belediye başkan adayı olması ile SP saflarına katılarak belediye meclis üyesi olan Ömer Faruk Kaymaz, hafta sonu yapılacak olan seçimleri kazanacaklarını söyledi.
Halkın mevcut belediye başkanı olan Musa Öztürk’ün yönetim anlayışından rahatsızlık duyarak SP’ye doğru yöneldiğini ve 10 yıl Kozan’da belediye başkanlığı görevini başarıyla yapan Kazım Özgan’ı alternatif olarak gördüğünü söyleyen Ömer Faruk Kaymaz, ‘Kozan’ın sorunlarına çare bulacak kadroya sahibiz. Belediye meclis üyeleri listesi olarak tüm diğer adayların listesinden daha iyi listeye sahip olan Kazım Özgan, tamamlayamadığı hizmetleri tamamlayacaktır. Halkımız Kazım Özgan’ı ve onunla birlikte görev yapacak olan biz belediye meclis üyelerini iktidara getirmek için Pazar günü sandığı bekliyor’ dedi.
Daha önce Rahmetli Mustafa Azgın’ın belediye başkanlığı döneminde bir dönem belediye meclis üyeliği görevinde de bulunan Ömer Faruk Kaymaz, 31 Mart seçimlerinden sonra Kozan’ın sorunsuz bir ilçe haline gelmesi adına halkın kararını Kazım Özgan ve onun listesinden yana tavır koyarak kararlaştırdığının sayımlardan sonra tescilleneceğini de sözlerine ekledi.