Kozan'da Sosyal Yaşam Alanlarının Sayısı Artıyor

Kozan Belediyesi, ilçeye yeni yeşil alanlar kazandırarak vatandaşların nefes almalarını sağlayacak sosyal alanları hizmete açmaya devam ediyor.

Kaliteli yeşil alan ve park sayısında büyük atılım yapan Kozan Belediyesi, son olarak Varsaklar Mahallesi Hayriye Güralp Camii parkında düzenleme yaptı.
Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda cami civarında bulunan parkta çalışma başlatan Kozan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parka yeni çocuk oyun grupları ve oturma bankları yerleştirerek, park içerisinde ve etrafında çevre düzenlemesi yaptı. Yeni yürüyüş yolları ve dinlenme alanları açılan parktaki çalışmaları yerinde inceleyen Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk ilçenin çehresini değiştiren hizmetlerin en başında insanların yaşam kalitesini yükseltecek sosyal alanların geldiğini söyledi.
Göreve geldikleri ilk günden itibaren ilçede yaşayan insanların refah seviyesini artıracak hizmetlere öncelik verdiklerini belirten Başkan Musa Öztürk, “Kozanımızın yaşam kalitesini artıran en önemli kriterlerden birisi spor ve yeşil alanların sayısının fazla olmasıdır. Bu anlayışla her geçen gün ilçemizde ki park sayısını artırarak halkımızın nefes alacağı dinleneceği sosyal alanlar oluşturuyoruz.  Varsaklar mahallemizdeki bu parkın başta çocuklarımız olmak üzere vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, önümüzdeki sıcak yaz aylarında parkımızda güzel zaman geçirmelerini temenni ediyorum.”
Yapılan çalışmalardan dolayı çocuklar ve mahalle halkı Başkan Öztürk’e teşekkür etti.
 

Kozan Belediyesi yeşil alan Musa Öztürk