Kozan'ın belediye başkan adayları sahada

Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde belediye başkanlığı görevine talip olan isimler şimdiden sahaya çıkarak aday yarışına katıldılar ve seçmenlerle buluşmaya başladılar. Özellikle Ak Parti'den aday adayı olan isim sayısında ciddi anlamda önceki yıllara göre artışın olduğu gözleniyor.

Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde belediye başkanlığı görevine talip olan isimler şimdiden sahaya çıkarak aday yarışına katıldılar ve seçmenlerle buluşmaya başladılar. Özellikle Ak Parti’den aday adayı olan isim sayısında ciddi anlamda önceki yıllara göre artışın olduğu gözleniyor.
TANER UZUN VE MUTLU DAĞLI YARIŞI
Ak Parti’den Av. Taner Uzun’un aday adayı olarak aylardır siyaset sahnesinde olduğu Kozan’da eski Zabıta Müdürü Mutlu Dağlı’nın da yarışa katıldığı gözleniyor. Ak Parti’nin diğer aday adayları arasında Hakan Ağca, Abdulkadir Sarı ve Yusuf Kaya’nın yer aldığı kaydediliyor. Bu isimlere yenilerinin de eklenmesi bekleniliyor.
ÖZTÜRK’ÜN KARŞISINDA NİHAT ATLI
MHP’den mevcut belediye başkanı olan Musa Öztürk’ün yeniden aday olduğu Kozan’da mevcut ilçe başkanı olan Nihat Atlı’nın diğer aday adayı olduğu kaydediliyor. CHP’den Atalay Özer’in, İYİ Parti’den de Av. Hamza Gültekin ile Ferhat Karasolak’ın isimleri kamuoyu önünde konuşulup üzerlerinde yorum yapılan isimler oldular.