Kozan Kalesi'nde ot temizliği

Kozan Belediyesi Park ve Bahçeler ekipleri Temizlik İşleri Müdürlüğü ile birlikte Kozan Kalesi'nde yabani otları temizleme çalışması yapıldı.

Kozan Belediyesi Park ve Bahçeler ekipleri Temizlik İşleri Müdürlüğü ile birlikte Kozan Kalesi’nde yabani otları temizleme çalışması yapıldı.
Ekipler, ilçe genelinde boş arsalarda, kaldırımlarda, mahalle aralarındaki görüntü kirliliği oluşturan yabani otların temizliğinin ardından Kozan Kalesi’nde de temizlik çalışması gerçekleştirdi. Kozan Kalesi’nde yapılan çalışma tamamlanırken, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda diğer alanlarda ise çalışmalar aralıksız devam ediyor.
Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Vatandaşlarımıza daha kaliteli, daha temiz yaşam alanları sunmak amacıyla çevre temizliği ve çevre düzenleme çalışmalarımıza parklarımızın yanı sıra TOKİ Konutları ve Kozan Kalesi gibi muhtelif alanlarda temizlik ve ot biçme işlemlerini devam ettiriyoruz. Görevlendirdiğimiz temizlik işleri, park ve bahçeler müdürlüğü ekiplerimiz mahallelerimizde yabani otları temizleme çalışması yapıyor. Şantiye ekiplerimiz de bozulmuş olan parke kilit taşlarının tamiratını yaparken, yollarda oluşmuş olan çukurlarda asfaltlama çalışmaları Kozan'ımızın dört bir yanında devam etmektedir. Hemşerilerimiz her şeyin en güzeline layıktır." dedi. Öte yandan vatandaşlar ise yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini ifade ederek Belediye Başkanı Kazım Özgan'a teşekkür ettiler.