Kozanlı Milli Sporcular Romanya'ya uğurlandı

Kozanlı Milli Sporcular Deniz Can Uçar ve İlhan Kızıltepe, Dünya Bilek Güreş Şampiyonası'nın yapılacağı Romanya'ya Kaymakam Şafak Gürçam tarafından uğurlandı.

Kozanlı Milli Sporcular Deniz Can Uçar ve İlhan Kızıltepe, Dünya Bilek Güreş Şampiyonası’nın yapılacağı Romanya’ya Kaymakam Şafak Gürçam tarafından uğurlandı.
Kozan Kaymakamlığı’nda düzenlenen törende Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam milli sporcularımıza hediye takdim etti. Gürçam yaptığı açıklamada "Romanya'da düzenlenecek olan Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’na Kozan’ımızdan iki sporcumuz katılıyor bu sene. Sporcularımızı bugün itibariyle Milli Takım'a bağlı olarak Romanya’ya yolcu edeceğiz. Biz kendilerine başarılar diliyoruz. İnşallah dereceyle dönemlerini bekliyoruz. Sporcularımızın hocalarına da sporcularımız üzerindeki emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah sporcularımız iyi bir derece ile dönerler. Hem Kozan için hem Milli Takım için güzel sonuçlar bekliyoruz. Dualarımız onlarla. Allah yollarını açık etsin." şeklinde konuştu.
Törende Kozan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kürşat Gültekin, Kozan Gençlik ve Spor İzcilik Kulübü Başkanı Kaan Cengiz, Antrenör Zahit Emre Sönmez, Kozan KYK Müdürü Hidayet Akçalı hazır bulundu.
 

kozanlı sporcular kozan