Kozanlı siyasilerden siyasilere çağrı!

Kozan İlçesi'ndeki CHP'li Belediye Meclis Üyesi Ömer Faruk Kaymaz dün belediye hizmet binası önünde CHP, İYİ Parti, Gelecek Partisi ilçe başkan ve yöneticileri ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyerek ilçe adına isteklerini dile getirip talepte bulundular.

Kozan İlçesi’ndeki CHP’li Belediye Meclis Üyesi Ömer Faruk Kaymaz dün belediye hizmet binası önünde CHP, İYİ Parti, Gelecek Partisi ilçe başkan ve yöneticileri ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyerek ilçe adına isteklerini dile getirip talepte bulundular.
Meclis Üyesi Kaymaz, Kozan Orman İşletme Müdürlüğünün Şevkiye mahallesinden kaldırılmasına karşı olduklarını dile getirdi. Kozan'da güvenlik sorunu olduğunu ve Kozan'ın Ağlıboğaz, Mahmutlu ve Şevkiye mahallelerine birer karakol yapılmasını talep eden Kaymaz, Şevkiye Mahallesinde bulunan mevcut Cumhuriyet İlkokulu’nun yetersiz kaldığını,  ATO'nun yer tahsis edilmesi halinde okul yapmak istediğini belirterek Ticaret Odası ve Borsanın buna destek vermesini talep etti. Kozan Belediye Hizmet Binası konusuna da değinerek Hal esnaflarının mağdur edilmemesi adına projenin ertelenmesi talebinde bulundu.