Kozanlılar Derneği köylere yardım eli uzattı

Adana'da faaliyette bulunan Kozanlılar Derneği, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Kozan'ın köylerine kadar ulaştılar. Yardım paketlerini ileten dernek yönetimi, bölge halkına hizmet etmenin gururunu yaşıyor.

Adana’da faaliyette bulunan Kozanlılar Derneği, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Kozan’ın köylerine kadar ulaştılar. Yardım paketlerini ileten dernek yönetimi, bölge halkına hizmet etmenin gururunu yaşıyor.
Kozan’ın Gedikli, Eskimantaş, Akçalıuşağı, Karahamzalı, Çamlarca, Çürüklü, Kuyubeli, Karabucak, Şerifli, Minnetli, Mahyalar, Boztahta köylerindeki 250 yoksul aileye koli dağıtımını gerçekleştiren Kozan Sisliler Dernek Başkanı Durmuş Aranmaz, “Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte bölge halkımıza hizmet etmek için canla başla çalışıyoruz. Belediyelerden ve hayırseverlerden elde ettiğimiz kolileri bu insanlarımıza ulaştırıyoruz. Bundan sonra da hizmetlerimiz sürecektir” dedi.
Yardım kolilerini Başkan Durmuş Aranmaz ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Mümtaz Akbulut, Cemal Ünal, Nebi Yıldız, Beytullah Sorgun, Mustafa Özenli, Abidin Yıldız, Ömer Aşçıoğlu ve Eyüp Akbulut köy yollarını aşarak yardım sahiplerine ulaştırdılar.