Kozanlılar Derneği'nden sünnet şöleni

Adana'da toplumsal sorumluluk projelerinde ön plana çıkan Kozanlılar Derneği, fakir ve yoksul ailelerin çocuklarını sünnet ettirmek amacıyla harekete geçti ve bir sünnet şöleni tertipledi. Adana'daki Kozanlılara çağrıda bulunan dernek yöneticileri kayıtların sürdüğünü belirttiler.

Adana’da toplumsal sorumluluk projelerinde ön plana çıkan Kozanlılar Derneği, fakir ve yoksul ailelerin çocuklarını sünnet ettirmek amacıyla harekete geçti ve bir sünnet şöleni tertipledi. Adana’daki Kozanlılara çağrıda bulunan dernek yöneticileri kayıtların sürdüğünü belirttiler.
Kozanlılar Dernek Başkanı Durmuş Aranmaz, bölgedeki Kozanlıların bir çatı altında toplandığı derneklerinde yoksul ailelere düzenli olarak gıda yardımının yapıldığını, üniversite öğrencilerine burs verildiğini belirtip “Bir sünnet şöleni tertipledik. Bu sünnet şölenimize Sarıçam Belediyesi ile iş adamlarımız destek veriyorlar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Sünnet olma imkanı bulamayan yavrularımızı sünnet ettireceğiz. Kayıtlarımız devam ediyor. Bize ulaşmak isteyenler derneğimize müracaat edebilirler” dedi.
Mümtaz Akbulut, Mustafa Özenli, Nebi Yıldız, Cemal Ünal, Beytullah Sorgun, Mustafa Avcı, Mustafa Taşkıner, Abidin Yıldız, Hayali Kesmez, Muzaffer Türedi ve Necati Şimşek’ten oluşan yönetim kurulunun tarama yaparak sünnetsiz çocuk kalmayana dek hazırlık yaptıklarının altını çizen Başkan Durmuş Aranmaz, “Sünnet şölenimize tüm Adanalıları bekliyoruz” dedi.
 

Kozanlılar Derneği’nden sünnet şöleni