Kubbeli Han'da Ramazan Coşkusu

dana Büyükşehir Belediyesi'nin Merkez Park'ta kurduğu Kubbeli Han'da, her akşam iftar coşkusu üst seviyede yaşanıyor. 30 bin metrekarelik alanda konserler veriliyor, Anadolu sahne sanatlarına dair geleneklerin yaşatılması için birbirinden güzel gösteriler gerçekleştiriliyor. Kubbeli Han'da hafta sonu sahne alan ünlü şarkıcı Mustafa Yıldızdoğan, iftarın ardından Kubbeli Han'a gelen Adanalılara muhteşem bir gece yaşattı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün de katılıp, Adanalılarla birlikte coşkuya ortak olduğu gecede, MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Soner Deniz ve Büyükşehir bürokratları da yer aldı.
Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan Şenlikleri kapsamında Merkez Park’taki 30 bin metrekarelik alanda Kubbeli Han kuruldu. Kıl çadırlarla oluşturulan Kubbeli Han’da 150 dükkanlık çarşı, lunapark, konser alanı ve yiyecek meydanı yer alıyor. Kubbeli Han’da geleneksel Ramazan kültürünü yansıtan tasavvuf müziği dinletileri, Aşuk-Maşuk, Kavuklu ile Pişekar, Arap Bacı ve Nigar Hatun, kukla ve gölge oyunu etkinlikleri Ramazan’ın ilk gününden itibaren Adanalılardan yoğun ilgi görüyor. Kubbeli Han’a 7’den 70’e gelen Adanalılar, etkinlikleri izleyip, yöresel lezzetler ve hediyelik eşyaların satıldığı dükkanlardan alışveriş yapıyor, lunaparkta eğleniyor

Kubbeli Han Ramazan Coşkusu Mustafa Yıldızdoğan