Kudüs Çağın Selahaddin'ini Bekliyor

Çukurova Barış Gazetesi yazarlarından Kurtuluş Kılınç'ın yeni köşe yazısı yayınlandı. Kılınç bugün yayınlanan yazısının ilk bölümünde ABD Başkanı Trump ile İsrail işgal güçlerinin lideri Netenyahu'nun 'Yüzyılın Planı' diyerek dünya kamuoyuyla paylaştığı anlaşmaya tepki gösterdi.

Müslümanların ilk kıblesi Kudüs'ün kontrolünün tamamen İsrail işgal güçlerine devredilmesini içeren anlaşmayı 'Yüzyılın Fiyaskosu' olarak nitelendiren Kurtuluş Kılınç Kudüs Bizimdir dediği köşe yazısının ilk bölümünü; "Asrın Selahaddin’i kalkacak ayağa ve haykıracak; Haydi! diye. İşte o gün, siyonizmin sonu gelecek. İşte o gün, yerle bir olacak Arz-ı Mevud hayalleri ve işte o gün, yeniden özgür olacak Müslümanlar ve Kudüs. İşte o gün yeniden bir bayram yaşayacağız. Yaklaşıyor o gün ve çok uzak değil inanın" şeklinde tamamlıyor.
Kurtuluş Kılınç yazısının ikinci bölümünde ise, Elazığ merkezli yaşanan deprem sonrası bölgeye giden ve depremzedelerle görüşen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun aynı günün akşamında Erzurum Palandöken'e tatile gitmesini kendi uslübunca eleştiriyor.
Yazarımız Kılınç köşe yazısını; GİDİN, BİRAZ DÜŞÜNÜN, GİTMEYİN ve SEVDİĞİM REPLİKLER başlıklı kısa ancak merakla okunan yazılarıyla bitiriyor.
Kurtuluş Kılınç'ın köşe yazısının tamamını okumak için tıklayın.

 

kurtuluş kılınç kudüs selahaddin trump netenyahu türkiye abd israel köşe yazısı adana filistin ekrem imamoğlu elazığ erzurum kayak istanbul sevdiğim replikler en güzel replikler hangi filme gidelim hangi filmler izlenir