Kurtuluş Bayramı'nda esnaf coşkusu

5 Ocak Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıldönümü Kutlamaları'na katılan Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Yönetim Kurulu Üyeleri ile Birliğe bağlı çok sayıda esnaf odası başkanları ile yönetim kurulu üyeleri de kurtuluş coşkusuna renk ve heyecan kattı.

5 Ocak Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıldönümü Kutlamaları’na katılan Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Yönetim Kurulu Üyeleri ile Birliğe bağlı çok sayıda esnaf odası başkanları ile yönetim kurulu üyeleri de kurtuluş coşkusuna renk ve heyecan kattı. 
 Kurtuluş Günü nedeniyle, Adana Atatürk Parkı'nda Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene Adana Valisi Mahmut Demirtaş, 6.Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Hakan Atınç, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile Ak Parti Adana Milletvekilleri Tamer Dağlı, CHP Adana Milletvekilleri Orhan Sümer, Burhanettin Bulut, Ayhan Barut, Müzeyyen Şevkin İYİ Parti Adana Milletvekilleri İsmail Koncuk, Metanet Çulhaoğlu, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Baro Başkanı Veli Küçük, çok sayıda kurum ve kuruluş ile siyasi parti temsilcisi, kaymakamlar ve belediye başkanları ile  Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek ile Birliğe bağlı çok sayıda esnaf odası başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve esnaflar da katıldı.
 Törende, protokol sırasına göre Adana Valisi Mahmut Demirtaş, 6.Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Hakan Atınç, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile kamu kurum ve kuruluş ile siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları anıta çelenk koyarak, Ata'ya saygıda bulundu.
 Adana ESOB'u temsilen de Birlik Başkanı Nihat Sözütek, Başkan Vekili Mustafa Göktaş, anıta çelenk koyarak, Ata'ya saygı duruşunda bulundular.
 
Törene ayrıca, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Başkan Yardımcısı, Adana Marangoz ve Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı Yalçın Avcı ile Semt Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akçay, Adana Kuyumcular Esnaf Odası Başkanı Oğuz Başman, Adana Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Muhittin Doğan, Adana Sebze – Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Mesut Yalı, Adana Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar, Adana SMTC Odası Başkanı Celal Konuş ile toplu taşıma kooperatifleri başkanları, çok sayıda esnaf ve sanatkar da iştirak ederek törenlere destek verdiler.