Lider artık gün sayıyor

PTT 1. Lig Lideri Adanaspor, hafta sonu 1461 Trabzon'u maçın ikinci yarısında sergilediği muhteşem futbolla 4-0 gibi farklı skorla yenmesin ardından artık Süper Lig için gün saymaya başladı.

Teknik Direktör Engin İpekoğlu’nun göreve gelmesinin ardından tek yenilgi alan ve tam 18 maçtır yenilmeyen Adanaspor 1461 Trabzon maçında taraftarıyla bütünleşti. Taraftarlar karşılaşma öncesi açtıkları pankartlarla adeta şampiyonluk gösterilerinin provalarını yaptılar. Karşılaşmanın ilk yarısında istediği futbolu sergileyemeyen turuncu  beyazlılar, ikinci yarıda adeta coştular. Bu yarıda Magaye sergilediği futbolla taraftarları adeta mest etti.  Atılan 4 golde de bu futbolcunun imzası vardı. İki golün sahibi olan Magaye,  Samican ile Cem Özdemir’in attığı gollerin de asistini yaptı.
Maçın bitiş düdüğü ile birlikte futbolcular, sevinçlerini taraftarıyla paylaştılar. Karşılaşmayı izlemeye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ömer Çelik de sahaya inerek futbolcuları tebrik etti.  Bu sırada bir grup taraftar,  Çelik’i yuhalayarak, ‘’Sahipsiz Adana’’ şeklinde sloganlar attılar.

Adanaspor lider Engin İpekoğlu