Lider Fenerbahçe'ye bileniyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, 22 Ağustos Pazartesi günü deplasmanda yapacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, 22 Ağustos Pazartesi günü deplasmanda yapacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

 

Mavi-lacivertliler, dün kendi tesislerinde teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde antrenman yaptı Isınma ve düz koşu ile başlayan antrenman ardından pas çalışmasıyla devam etti. Taktik çalışmanın da yapıldığı antrenman çift kale maçla son buldu.

Mavi-lacivertliler hazırlıklarını bugün yapacakları antrenmanla sürdürecek.

Motivasyon yemeği

 

İlk iki maçını galibiyetle sonuçlandıran Spor Toto Süper Ligin lideri Adana Demirspor, Fenerbahçe maçı öncesi Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü’nün (ATDSK) davetiyle motivasyon yemeğinde bir araya geldi.

Mavi-lacivertli takımın Teknik Direktörü Vincenzo Montella, teknik heyeti ve futbolcuları ATDSK’nın son büyük yatırımı olan Health Center tesislerinde hizmete açılan Maki Roof’ta ağırlandılar. Keyifli sohbetlerle samimi atmosferde geçen buluşmada ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, Sayman Yusuf Boğa, Yönetim Kurulu Üyeleri Tuna Girtine Işık ve Serhat Aydoğanev sahipliği yaptılar. Adana Demirspor’un yardımcı antrenörü Daniele Russo, orta saha oyuncusu Younes Belhanda ve kaleci Goran Karacic, buluşma sonrası soluğu kortta aldılar. Adana Demirsporlu futbolcular önce Adanalı milli tenisçiBaran Söyler ile ardından kendi aralarında raket sallayarak tenisteki hünerlerini de sergilediler.

Adana Demirspor’u ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını bildiren Başkan Keskin de, süper ligdeki tüm maçlar için başarı diledi.

HAKEM ABDULKADİR BİTİGEN

Bu arada, TFF Merkez Hakem Komitesi Fenerbahçe maçını yönetecek hakemleri açıkladı. Buna göre; karşılaşmayı hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Yardımcılıklarını Esat Sancaktar ile Kamil Çetin yapacak.

 

Adana Demirspor