Lider kolları sıvadı

TFF 1. Lig'de sahasında Balıkesirspor'u 3-0 gibi net bir skorla yenerek son haftaya averajla lider olarak giren Adana Demirspor, deplasmanda yapılacak olan Menemenspor maçı hazırlıklarına bir günlük aranın ardından yeniden başladı.

TFF 1. Lig’de sahasında Balıkesirspor’u 3-0 gibi net bir skorla yenerek son haftaya averajla lider olarak giren Adana Demirspor, deplasmanda yapılacak olan Menemenspor maçı hazırlıklarına bir günlük aranın ardından yeniden başladı.
Dün akşam saatlerinde tesislerde toplanan mavi-lacivertli futbolcular, ardından Teknik Direktör Samet Aybaba nezaretinde Menemenspor maçı hazırlıklarının startını verdi. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman ardından, top kapma çalışması ile devam etti.
Bir saati aşkın süren antrenman sırasında Teknik Direktör Aybaba, futbolcularını sık sık uyardı. Aybaba, futbolcularından Menemenspor karşısında bir an önce sonuca gitmelerini istedi.
Son haftaya averajla lider olarak giren Adana Demirspor’un mutlu sona ulaşması için Menemenspor maçından galibiyetle ayrılması gerekiyor.
 
GÜNDEMİMİZDE TRANSFER YOK
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesabından gazetelerde çıkan Demba Ba transferleri hakkında açıklama yaptı. Sancak, "Değerli arkadaşlar çıkan transfer haberleri külliyen yalandır, gündemimizde transfer yok. Nokta" dedi.
Sancak, takımı hakkında açıklamalar yapan Samsunsporlu yöneticileri de kast ederek, "Kendinden emin olanın izaha ihtiyacı yoktur. Ancak kaostan başka çıkar yolu olmayanlar çok konuşur" ifadelerini kullandı.