M1 ADANA Ramazan'ı Akın sohbeti

Yazıları, şiirleri ve tarih dolu hikayeleri ile tanınan Sunay Akın, 'Mahya Işıkları' isimli Ramazan Sohbeti'nde birbirinden farklı hikayelerle M1 Adana ziyaretçilerini bu ramazanda da tarihte zaman yolculuğuna çıkartacak!..

M1 Adana AVM, dünden bugüne hayata geçirdiği sayısız organizasyon ve etkinlikle bölgenin sosyal yaşamına  bu yıl da Ramazan ayı boyunca renk katmaya devam edecek! Nisan ayında başlayan ve Ramazan ayı boyunca düzenlenecek olan “SENİN İÇİN” konseptindeki etkinlikler bir ay boyunca sürecek. Bu çerçevede düzenlenecek; söyleşiler, sohbetler, geleneksel kukla oyunları, Hacivat-Karagöz Gölge Oyunu, sohbetler , çocuklar için atölyeler oyunlar, fasıl ve müzik dinletileri, Anneler Günü etkinlikleri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı’daki gençler için özel genç müzik grupları ve muhtelif hediyeler ile  M1 Adana AVM ziyaretçilerine dopdolu bir program sunacak.
Sunay Akın’ın “Mahya Işıkları” bugün Saat 21.00’de…
3 yıldan bu yana M1 Adana AVM’de ramazan etkinlikleri konuğu olarak Adanalılar ile buluşan Sunay Akın bu yıl yine M1’de olacak.  Yazıları, şiirleri ve tarih dolu hikayeleri ile tanıdığımız Sunay Akın, birbirinden farklı hikayelerle etkinliğe katılan dinleyicileri tarihte yolculuğa çıkartacak. Geçmişle günümüz arasında köprüler kurarak Ramazan kültürünü yaşatmaya çalışan Sunay Akın’ın  "Mahya Işıkları" etkinliği kapsamındaki   meddah sunumu bu gün saat: 21:00’de M1 Adana AVM’de düzenlenecek.  Etkinlik sonrası hayranları ve ziyaretçiler ile fotoğraf çektirecek ve kitaplarını imzalayacak olan Sunay Akın’ın etkinliğinin büyük ilgi görmesi bekleniyor.