Mahallelerin sorunlarını tespit turu

Adana'nın Feke İlçesi'ne atandıktan sonra mahalleleri tanımak amacıyla sürekli geziler düzenleyen İlçe Kaymakamı Mehmet Rıdvan Doğan, son olarak ilçeye bağlı Koçyazı, Konakkuran ve Ortaköy Mahallelerini ziyaret etti.

Adana’nın Feke İlçesi’ne atandıktan sonra mahalleleri tanımak amacıyla sürekli geziler düzenleyen İlçe Kaymakamı Mehmet Rıdvan Doğan, son olarak ilçeye bağlı  Koçyazı, Konakkuran ve Ortaköy Mahallelerini ziyaret etti.
Beraberinde İlçe Jandarma Komutanı J.Kd. Başçavuş Erol Doğan, İlçe Emniyet Amir V. Ümmü Kurtoğlu, Tarım ve Orman Müdürü Sertaş Ünal, Milli Eğitim Müdürü Recep Beydilli, Orman İşletme Müdürü Onur Leylek, Feke Belediyesi yetkilisi Kenan Şenol, Milli Eğitim Yetkilisi Osman Özcan olmak üzere köyü ziyaret eden Kaymakam Doğan, mahalleler hakkında halktan bilgi alıp sorunlarını dinledi. Muhtarlarında hazır bulduğu toplantıda vatandaşlar devletten beklentilerini aktardı. Yetkililer de bu sorunları çözmek adına gerekli çalışmaları başlattı. Bu arada Kaymakam ve beraberindekiler mahalle okullarını da ziyaret ettiler.