Makamda oturmayıp halkın arasında olacağım

Seyhan Belediye Başkanlığı görevine seçilen Oya Tekin, hafta sonu olmasına karşın mazbatasını alarak görevine başlayıp Seyhan halkına da 'Asla makamında oturan belediye başkanı olmayacağım. Halkın arasında yer alan belediye başkanı olacağım' sözünü verdi.

Seyhan Belediye Başkanlığı görevine seçilen Oya Tekin, hafta sonu olmasına karşın mazbatasını alarak görevine başlayıp Seyhan halkına da ‘Asla makamında oturan belediye başkanı olmayacağım. Halkın arasında yer alan belediye başkanı olacağım’ sözünü verdi.

DAHA GÜZEL BİR SEYHAN İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Seyhan Belediyesi önünde düzenlenen törende konuşan Başkan Tekin, seçim döneminde özveriyle çalışıp kendisinin yanında yer alan herkese ayrı ayrı teşekkür edip halkın sevgisini kazanan bir isim olarak başkanlık koltuğunun hakkını vereceğinin sözünü de tüm kamuoyuna vermiş oldu. Oya Tekin’in mazbata alma ve belediye önündeki halka hitap etme törenine çok sayıda belediye başkanı ile önceki dönem ve halen görevde olan milletvekilleri katıldı. Tekin daha sonra makama geçerek burada çalışanlarla birlikte daha güzel bir Seyhan’ın inşası için çalışacağını söyledi.