Mansur Aladağ avukat kızını evlendirdi

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin eski bürokratlarından ve MHP Sarıçam belediye başkan aday adaylarından Mansur Aladağ'ın avukat kızı Merve ile Baz Ailesi'nin avukat evlatları olan Mustafa, muhteşem düğünle dünya evine girdiler.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin eski bürokratlarından ve MHP Sarıçam belediye başkan aday adaylarından Mansur Aladağ’ın avukat kızı Merve ile Baz Ailesi’nin avukat evlatları olan Mustafa, muhteşem düğünle dünya evine girdiler.
Adana’da avukatlık yapan Merve ve Mustafa Baz çiftinin düğünü Seyhan Oteli’nde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü,  MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma ve seçkin davetlilerin katılımı ile gerçekleşti. Düğünde genç çiftin nikâhlarını Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü kıydı. Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyen Hüseyin Sözlü, evlilik cüzdanını da Merve’ye sundu.
Tezcan-Mansur Aladağ çifti ile Baz ailesi düğün sahipleri olarak konuklarıyla kaynaştığı gecede genç çiftler bir ömür boyu birlikte olmanın senedi olan nikâh töreninde ‘evet’ diyerek özel günlerinin heyecanını konuklarıyla paylaştılar.
Hastalıkta sağlıkta birlikte olmak üzere gönüllerini birleştiren Merve-Mustafa çifti, davete katılan dostlarıyla gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler.