Mardinliler Sözlü'yle devam diyor

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, Mar-Der tarafından düzenlenen programda Adana'da yaşayan Mardinli hemşerileri ile buluştu

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen programda Başkan Sözlü’nün eşi Zeynep Sözlü, kendisine Mardinliler tarafından hediye edilen fistanı giydi. Eşi ile birlikte Mardinli hemşerilerini selamlayan Başkan Hüseyin Sözlü, burada yaptığı konuşmada “Peygamberimiz ‘İman etmedikçe cennete giremezsiniz birbirinizi sevmedikçe de iman etmiş sayılmazsınız’ diyor. İşte sizlere duyduğumuz sevginin kaynağı budur. Bizler birbirimizi severek üzerinde yaşadığımız coğrafyayı cennete çevirmek için huzur iklimini tesis edeceğiz, bunu birlikte başaracağız” dedi.
“ZAFERLE 31 MART’I GERİDE BIRAKACAĞIZ”
Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir ve 15 ilçede zaferle 31 Mart’ı geride bırakacağına olan inancını ifade ederek sözlerine devam eden Başkan Hüseyin Sözlü, “Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve O’nun elini güçlü olması devletimizin, milletimizin birliğinin tesis edilmesi için arkasında duran Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli sizleri çok seviyorlar. Bu dönem temellendirdik önümüzdeki dönemde de Adana’nın geleceğini birlikte inşa edeceğiz” dedi ve destek istedi.

Mardin Hüseyin Sözlü